دانه حام قهوه اوگاندا روبوستا، قهوه ای که با مصرف ان مصرف کننده می تواند برای شروع فعالیت روزانه از انرژی بسیار بالایی بهره ببرد.
دلیل اصلی انتخاب مصرف کنندگان قهوه روبوستا از دون اوگاندا کافئین بالا و تلخی فوق العاده شدید این محصول می باشد البته قهوه اوگاندا پیچیدگی اضافی پس از مصرف ندارد و قهوه ای بسیار سبک است.
ویژگیهای قهوه اوگاندا:
- کافئین بالا: دان قهوه روبوستا اوگاندا پرکافئینترین قهوه در بین انواع روبستاها است و به شما انرژی زیادی پس از مصرف می دهد.
- اسیدیته بسیار پایین: طعمی ملایم و بدون ترشی، برای کسانی که به قهوه های ترش علاقه ندارند، مناسب است.
- تلخی بسیار زیاد: قهوه اوگاندا با طعمی تلخ و نسبتا شدید، برای کسانی مناسب است که به قهوههای تلخ علاقه زیادی دارند.
- بادی بالا: با غلظت بسیار خوب و بادی پرقدرت، تجربهای غنی از نوشیدن قهوه به شما میدهد.
- غلظت و فوم پایین: برخلاف دیگر قهوههای روبوستا، دون قهوه اوگاندا دارای فوم زیادی نیست، اما با غلظت بالای خود، طعم منحصر به فردی را به مصرف کننده می دهد.
بهترین مزیت قهوه روبوستای اوگاندا:
دانه خام قهوه اوگاندا به دلیل اینکه قیمت مناسب و کیفیت بالایی دارد، گزینهای مناسب برای استفاده در مصارف روزانه و ختی ترکیب با قهوههای دیگر جهت به دست اوردن میکس مناسب است.
قهوه اوگاندا بهترین طعم قهوه را به صورت اسپرسو به شما میدهد و می توانید از مصرف ان لذت ببرید.
دانه خام قهوه اوگاندا
دانه خام قهوه اوگاندا روبوستا به صورت گونی های با وزن تقریبی 60 کیلوگرم مانند سایر دون ها وارد ایران می شود و به صورت خالص شده در اختیار خریداران قرار می گیرد.
برای خرید دانه خام قهوه اوگاندا و دیگر دان ها که بسیار تنوع هم دارند ارتباط با وارد کننده و منخصص محصول بسیار اهمیت دارد، با این ارتباط گیری بیشترین استفاده را رستری ها خواهند برد.