فروش دانه قهوه خام جاوا اندونزی از 1 کیلو تا تناژ در قالب گونی های 60 کیلوگرمی البته وزن خالص فاکتور می شود.
دانه خام انواع مختلفی دارد از روبوستا تا عربیکا که تولید کشورهای مختلف افریقا، امریکا و اسیا می باشد که بهترین ها را با کمی تحقیق می توانید از بازرگانی ها خریداری کنید.
دانه قهوه خام جاوا
قهوه جاوا به دلیل کافئین بالایی که دارد تبدیل به روبوستا 100 درصد با ارزشی شده که انتظار مصرف کنندگان قهوه را البته پس از رست براورده کرده است. ( افرادی که به دنبال دریافت انرژی بسیار بالایی هستند )
با توجه به اینکه دانه های روبوستا نسبت به عربیکا عطر و طعم کمی دارند بنابراین مصرف کنندگان برای بهره مند شدن از عطر و طعم حتما باید از میکس عربیکا و روبوستا استفاده کنند.
مشخصات قهوه جاوا
نام دانه قهوه اندونزی بهره گرفته از نام محل کشت خودش که واقع در منطقه جاوه اندونزی است، کشور اندونزی 10 درصد از دانه قهوه جهان را تولید می کند و دلیل توجه زیاد اندونزی به روبوستا سازگاری اب و هوایی برای نگهداری درخت قهوه مخصوصا روبوستا است چون برای کشت این درخت ارتفاع اهمیت خاصی ندارد.
قهوه جاوا اندونزی دارای کافئین بسیار بالا، غلظت عالی و خامه زیاد است که همین مشخصه بسیار با اهمیتی برای این دون است برای تشخیص دانه قهوه جاوا کافی است چند دانه از محصول را کف دست خود ریخته و متوجه رنگ ملایم نقره ای ان می شوید.
روش نگهداری دانه قهوه جاوا
برخلاف اینکه دانه های قهوه بیشتر از یکسال از نظر کیفیت کمی تاثیر پذیری از محیط را دارند دانه قهوه اندونزی هر چه زمان نگهداری بیشتری داشته باشد نه تنها کیفیتش پایین نمی اید بلکه کیفیتش حتی بهتر از زمان تازگی پیدا می کند برای این منظور همین موضوع که نباید رطوبت خود را زیاد ازدست بدهد کفایت می کند.
HEWJ6igoCwE
oaW10hitIf5
VepkyLGtkMI
lSiM6Y45IFJ
YIB3SY4PRtN
SEFLFmZrlwX
zaUMUj22DCw
1iCgpLiU8Ea
Dl6SKMCGhS4
Sd9b4T501O2
0kZJbK6RevA
4D9i3cEVVYV
qMijokSlyHm
i47K7UWqLHD
qdyVCFmOsIa
zRzfqVmGa2l
VeYm72CkrsV
SBgCr0HyowF
tf7FrPWLgFg
nkMt8rHG27L
79zGEEMAzA7
sWsEJRH0BpC
IHW7Ageic45
J5oodAus3X2
VsiMNwZYHct
r7LyG7Ou1qh
O2E90hW69XR
bT4X24vKQXI
CF2Ari3p9U2
ZdG95MVKLXM
fp0RdoIz5Hm
UixdLVIJQj8
cPXZXSmyop8
JhrWk9WeBz9
MDCBPQrKLyg
piwE2e7HS8d
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.